Menu Idiomes

Cales i camins de Ronda de Begur
Us recomanem que utilitzeu els camins de Ronda del municipi de Begur per tal de visitar els impressionants penya-segats i les diverses cales que han donat el nom a aquesta costa, la Costa Brava. Cales com Sa Riera, Sa Tuna i Aiguablava són algunes de les que considerem de visita obligatòria.

Ceràmica a La Bisbal d’Empordà
La Bisbal d’Empordà, capital de la comarca, és coneguda popularment també com la capital de la ceràmica. Al carrer de l’Aigüeta, carrer principal del poble, hi destaquen les botigues que ofereixen ceràmica típica del territori. També hi trobem diferents fàbriques de ceràmica i el Museu Terracotta, que està dedicat a la tradició que té la regió amb la ceràmica.

Santa Cristina d’Aro – Romanyà
Al municipi de Santa Cristina d’Aro es troba el nucli romànic de Romanyà, un dels atractius més importants de la zona. Va ser lloc de resdència de l’escriptora Mercè Rodoreda. L’església de Sant Martí, d’estil preromànic, predomina per la seva interessant estructura i elements que la formen.

Les cales de Palafrugell: Calella, Llafranc i Tamariu
A Palafrugell us recomanem visitar les cales de Calella, Llafranc i Tamariu que es troben dins d’aquest municipi. La de Calella, el que abans era un antic poble de pescadors, s’ha convertit en una de les cales més atractives de la Costa Brava. Aconsellem fer el camí de ronda que uneix Calella amb Llafranc; podreu fer una bona passejada a escassos metres del mar.

La vila marinera de Palamós
Palamós sempre ha estat un punt important en quan a l’activitat pesquera, activitat que es remunta molts segles enrere. Disposa del port de pesca més important de la província de Girona del qual us aconsellem una visita de totes les seves instal•lacions.

El poble gòtic de Pals
En el municipi de Pals podeu visitar el monumental nucli medieval. Aquest es troba dalt d’un turó i encara conserva l’estructura i traçat típics d’aquells temps: carrers estrets, torres i edificis de pepdra fant d’aquest un dels pobles medievals més visitats de la zona.

El parc natural de les Illes Medes a Torroella de Montgrí – L’Estartit
Per visitar les Illes Medes cal arribar-se fins a l’Estartit, dins del municipi de Torroella de Montgrí. Es tracta d’una zona protegida tan terrestre com marítima. Destaca per la seva gran diversitat biològica. La zona protegida submergida ha generat uns grans ecosistemes molt complexos que la converteixen en un dels llocs més escollits a l’hora de fer la pràctica de submarinisme.

Els pobles medievals de Forallac
Forallac és un municipi format per un conjunt de poblets situats a poca diestància entre ells. Destaca Peratallada, on es pot contemplar l’estructura típica medieval: carrers estrets de pedra, envoltats per la seva muralla. També es pot veure la torre mestra del castell, que sobresurt entre tota la construcció.