Menu Idiomes

Espais

Estada única i irrepetible

Espais totalment equipats

Al Mas Petit hi trobareu diferents espais i serveis per a gaudir d’una estància única i irrepetible. El porxo en mig del jardí, amb barbacoa i cuina, la zona enjardinada de més de 600 m2, l’aparcament dins del mateix Mas Petit i altres espais comuns i serveis com un safareig molt equipat a la vostra disposició, faràn de la vostra estada una experiència enssisadora.

Racons dels jardíns

A diferents racons del jardí podeu gaudir de dues terrasses independents. Podeu descansar a l’ombre, llegir un interessant llibre, sopar a la llum de les espelmes o conversar relaxadament amb els amics o familiars.

El porxo

casa rural reunion Costa Brava

El porxo es la principal àrea comú al Mas Petit. Instal·lat en el que foren les quadres, es tracta d’un espai rústic de 70m2 tancat amb una vidrera i rodejat de jardí, on conversar tranquil·lament, descansar i passar una estona agradable amb la família i els amics. És un espai diàfan i assoleiat, compta amb sofàs, una completa barbacoa, cuina de 4 focs, una gran taula, ventiladors de sostre i tots els estris necessaris pel gaudi.

Tres portes dobles i els ventiladors aseguren una bona ventilació a l’estiu. Pel fred de la tardor i l’hivern podreu gaudir de l’escalfor de l’estufa de llenya i les de butà.

Tambè podreu aprofitar-lo per estones de lleure o feina, per la seva connexió wi-fi a internet. Al porxo servim l’esmorzar, si l’heu triat com a opció.

Zona de relax

No pot faltar una zona de relax a la casa rural Mas Petit. Per això comptem amb diferents espais on gaudir de la naturalesa, la tranquil·litat i la comoditat d’un entorn immillorable. Tanca els ulls i deixa’t portar per la brisa de l’Empordanet.

Jardí

El Mas Petit compta amb una gran zona ajardinada de més de 600m2, que comunica directament amb tots els apartaments. Teniu a la vostra disposició dues terrasses equipades amb mobles de jardí i gandules. En un racó del jardí hi trobareu una bona dutxa per refrescar-vos els calorosos dies d’estiu, en tornar de la platja, d’una excursió en bicicleta o d’una passejada. La pràctica totalitat de les plantes del jardí son autòctones.

Aparcament privat

casa rural Emporda aparcament privat

Dins el mateix Mas Petit, comptem amb un aparcament privat i ben condicionat amb una capacitat de més de 10 cotxes. Aquesta zona queda reservada a la vista dels hostes, però directament comunicada a partir de l’accés principal.

Zones de serveis, safareig i garatge

A banda, disposem també d’una safareig completament equipat amb dues rentadores, una secadora, planxa per a la roba i estenedors.

A la part posterior del mas trobareu un garatge per a bicicletes totalment equipat amb zona de rentat i assecat, aire a pressió, eines bàsiques, penjadors de paret i una ferma porta metàlica per que tant vosaltres com les vostres bicis pugueu descansar tranquils.