Languages

Activitats de Natura

Gaudeix d'un entorn incomparable

Durant tot l'any

Si sou amants de la natura, l’entorn del nostre Mas us permet realitzar diverses activitats.

Senderisme
La comarca del Baix Empordà és un dels llocs ideals per practicar aquest esport. Els diferents treballs de senyalització i recuperació que s’han realitzat durant els darrers anys per part del Consell Comarcal del Baix Empordà permeten que es pugui gaudir del magnífic paisatge que ens envolta. 

Són 370 km de recorregut on l’usuari pot escollir el traçat que més l’hi convingui.

Cicloturisme – BTT
Tan els camins rurals allunyats de les grans vies com les diferents zones muntanyoses de la comarca tenen un gran potencial per practicar el cicloturisme com BTT. En el primer cas ens trobem que els camins estan ben senyalitzats i permet que es pugui gaudir del paisatge mentre es practica aquest esport. 

Pel que fa al BTT, el Consell Comarcal del Baix Empordà ha creat un Centre. Homologat per la Federació Catalana de Ciclisme i per Catalunya Turisme, amb un total de 19 rutes, connectades entre elles.

Geo-Caching
Us proposem descobrir el Baix Empordà mitjançant aquest joc. Hi ha multituds de tresors amagats a tota la comarca. Només et cal un GPS i baixar-te les següents coordenades:

Sa Tuna -Begur-
El pedró – Pals-
Camí de Ronda -Platja d’Aro-
Illes Medes- l’Estartit-
Begur
Camí de ronda -Sant Feliu de Guíxols-
Illes Formigues -Palamós-
Port Bó – Calella de Palafrugell¬
Cala Pedrosa -Palafrugell-
Quermany -Pals-
Cap de la Barra -Estartit-
La Gola del Ter – Torroella de Montgrí-
Els Carcaixells -Santa Cristina d’Aro-
Pieza de artilleria -Punta del Milà- l’Estartit
El Montgrí – Torroella de Montgrí-
Ses falugues -Begur-

Activitats terrestres / Aquàtiques / Aèries
El ventall d’activitats que us ofereix el territori és molt ampli. Destaquem els grans camps de golf i pitch & putt a la zona de Pals.

La bellesa del litoral ofereix l’opció de practicar diferents tipus d’esports relacionats amb el el món de la nàutica com poden ser el submarinisme o l’snorkel.

També podeu contemplar la comarca a vista d’ocell, pujant en un globus, utilitzant un ultralleuger o, els més atrevits, llençar-se en paracaigudes.