Celebracions íntimes a una casa rural

elmas3

El mes de maig, per la seva climatologia i característiques: l’esclat de la primavera, les flors, la verdor dels camps, l’alegria que proporciona l’augment de lluminositat i els dies més llargs i l’agradable i tèbia temperatura, és històricament, un mes propici per a la celebració d’esdeveniments familiars.

Així doncs, és bastant habitual veure als carrers, a mig matí o mitja tarda, desfilades dels clàssics vestits de tot tipus de blanc, blanc trencat, blanc lluminós…vestits llargs, curts, senzills o ornamentats, portats per nenes i no tan nenes, amb cares de joia i envoltades de gent més empolainada que habitualment.

boda rural

La tendència, des de fa un temps, és celebrar aquesta ocasió especial: casament, comunió, bateig…a un entorn de natura, tranquil.litat i exclusivitat, lluny dels grans restaurants amb moltes sales, on trobes d’altres celebracions similars.

esdeveniments02

El Mas Petit és una casa rural que ofereix la possibilitat d’una celebració familiar íntima, donat que té una sala oberta al verd i cuidat jardí que té davant. Íntima perquè els espais són limitats, però sobretot perquè ens agraden les festes exclusives, tranquil.les, controlades, que respecten el nostre entorn natural.

esdeveniments04

Nosaltres no tenim servei propi de restauració, però sí podem oferir serveis de càterings que ja coneixem i també els contactes d’alguns eventplanners o weddingplanners de la zona que us poden ajudar a fer que el vostre esdeveniment sigui un dels més grats records a la vostra memòria i a la dels assistents a la celebració.

esdeveniments05

esdeveniments03

Al nostre web, a l’apartat Celebracions, trobaràs més informació.

Els comentaris estan tancats.