Languages

Esdeveniments corporatius

Ideal per a reunions d'empresa

Espai completament equipat

La casa rural Mas Petit, gràcies al seu encant, esdevé un espai diferent per a fer-hi esdeveniments corporatius, reunions d’empresa, trobades professionals, presentacions de producte i cursos de formació en un ambient distès i, a la vegada, amb la màxima privacitat i en un entorn privilegiat.

La seva ubicació, a tan sols 2 minuts de La Bisbal d’Empordà i gràcies a les connexions amb les carreteres comarcals, fa que estigui molt ben comunicada amb qualsevol punt de la geografia i el seu accés és molt senzill.

Disposa d’una gran sala diàfana de 70m2, ubicada en el Porxo, on es poden realitzar sessions de treball i/o reunions, amb capacitat per a unes 50 persones.

La sala està completament equipada i disposa de pantalla de projecció, paperògraf i retoladors, impressora multifunció, televisor LCD, equips d’àudio i connexió wi-fi a internet. A més, aquest espai també està completament equipat amb tot el parament necessari per a realitzar dinars d’empresa.

Contacteu-nos i us ajudarem en l’organització del vostre esdeveniment.

…… I no dubteu a transmetre’ns les vostres necessitats.

LES NOSTRES FACILITATS

Posem a la seva disposició un entorn completament equipat: projector, wifi, cuina equipada i material per a l’escriptura.

RESERVA ON-LINE O TRUCA AL +34 607 863 738 · 972 641 820 Membre de: