Languages

Nota legal

El domini: https://www.maspetit.net és propietat de l’empresa EMPORDÀ BIKE HOTEL, S.L., amb el NIF B64235260. Inscrita en el Registre Mercantil de Girona. El domicili de l’empresa és camí Afores de La Bisbal, 30, 17100 – La Bisbal d’Empordà, Girona. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el Tel. +34 972 64 18 20 o el correu electrònic: info@maspetit.net

Propietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de EMPORDÀ BIKE HOTEL, S.L.

Responsabilitat en els enllaços:

EMPORDÀ BIKE HOTEL, S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d’enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d’aquests. EMPORDÀ BIKE HOTEL, S.L. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de EMPORDÀ BIKE HOTEL, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a camí Afores de La Bisbal, 30, 17100 – La Bisbal d’Empordà, Girona, Ref. Protecció de dades.