Languages

Espais

"La senzillesa d’un espai únic ple de màgia”

Espais totalment equipats

A la casa rural Mas Petit hi trobareu els espais i els serveis necessaris perquè la vostra experiència sigui única i vulgueu repetir-la!

Un immens jardí ple de raconets

El jardí té una extensió enjardinada de més de 600 m2, amb plantes autòctones, que comunica directament amb tots els allotjaments. També hi trobareu dues terrasses equipades amb mobles de jardí i gandules per descansar sota l’ombra dels arbres, llegir un llibre, sopar a la llum de les espelmes o tenir-hi llargues converses amb els amics.

En un dels seus racons hi trobareu una bona dutxa per refrescar-vos els calorosos dies d’estiu, quan torneu de la platja, d’una excursió en bicicleta o d’una llarga passejada.

El porxo

casa rural reunion Costa Brava

El porxo de Mas Petit és l’àrea comuna amb tots els espais de la casa. Ubicat a les antigues quadres de la casa, és un espai de 70 m2 tancat amb una immensa vidriera que permet contemplar el jardí. Compta amb diversos sofàs, una barbacoa, cuina de 4 focs, una gran taula amb tots el parament necessari per gaudir els dies de tardor i hivern amb els amics o la família i tenir-hi llargues converses, mentre us escalfeu amb l’estufa de llenya.

A l’estiu, aquest espai també us permetrà resguardar-vos de la calor exterior gràcies als ventiladors i a les seves portes dobles que propicien unes bones sobretaules a la vegada que la tranquil·litat del jardí et transporta en un profund descans i et desconnecta de les preocupacions.

Aparcament privat

casa rural Emporda aparcament privat

La casa rural Mas Petit compta amb una zona d’aparcament privada i ben condicionada amb una capacitat per a més de 10 cotxes. Aquesta zona queda reservada a la vista dels hostes, però està directament comunicada des de l’accés principal.

Garatge per a bicicletes

Si sou amants de la bicicleta, a la part posterior de Mas Petit hi trobareu un garatge per a guardar-les totalment equipat amb zona de rentat i assecat, aire a pressió, eines bàsiques, penjadors de paret tot protegit amb una porta metàl·lica.

Zona de neteja

A la casa de turisme rural Mas Petit també hi ha una zona de safareig equipada amb dues rentadores, una assecadora, estenedors i planxa per a la roba.